Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
IV ZJAZD DZPR
- Jakubin Kovalinov • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: IV ZJAZD DZPR
Czyli około 193 ustawy, gdyż nie które mogą się powtarzać.
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
-
ODZNACZENIA
- Anton Talanov • Stempel
-
ODZNACZENIA
Zdecydowanie. A i ogólnie ja bym brał tak ustawy po kolei. Tak jak przed wakacjami było że był projekt ustaw i też był podział z tym wszystkim tylko że szybciej sie wyrobiłem z ustawami i po prostu je za towarzyszy robiłem ale mialem lekkie komplikacje bo z różnych miejsc ustawy były zrobione. Czyli niepokolei a lista ustaw jest po prostu wielka i przez przypadek można zrobił dwie ustawy takie same.
-
ODZNACZENIA
Dlatego musimy zdecydować kto robi co... Zapewniam że ten sposób przyspieszy nasze działanie . A z skończonym systemem prawnym będziemy mogli przejść do następnych spraw.
- Iwan Lisendorff • Stempel
-
ODZNACZENIA
W takim razie wszyscy zapiszą sobie swoje punkty na jakiejś liście i będą ją stopniowo realizować, ja tak już zrobiłem. Biorę też oczywiście tą moją listę, bez tych ustaw które się już pojawiły w liście Pana Towarzysza Ministra.
-
ODZNACZENIA
@Anton Talanov jakie podpunkty byś chciał wziąć ?Anton Talanov pisze: wt wrz 01, 2026 3:30 pm Zdecydowanie. A i ogólnie ja bym brał tak ustawy po kolei. Tak jak przed wakacjami było że był projekt ustaw i też był podział z tym wszystkim tylko że szybciej sie wyrobiłem z ustawami i po prostu je za towarzyszy robiłem ale mialem lekkie komplikacje bo z różnych miejsc ustawy były zrobione. Czyli niepokolei a lista ustaw jest po prostu wielka i przez przypadek można zrobił dwie ustawy takie same.
-
ODZNACZENIA
Proponowałbym żeby @Anton Talanov wziął związane z gospodarką, @Felix Laurent podpunkt 1 (sądownictwo), bo wiem że nie będzie miał tyle czasu, a @Jakubin Kovalinov resztę. Mogę też coś komuś odstąpić z moich punktów, ale większość z nich jest dla mnie kluczowa.
-
ODZNACZENIA
-
ODZNACZENIA
Chyba byłoby tak najlepiej, przydzielić podpunkty osobą które są od danej specyfikacji. @Anton Talanov Dałbyś radę zrobić ustawy gospodarcze?
-
ODZNACZENIA
Jeszcze mała poprawka, z tych ustaw proponowanych przeze mnie wszystkie zostały uwzględnione w liście Towarzysza Talanova więc nie trzeba ich nigdzie uwzględniać. Mogę oddać podpunkt 3 @Anton Talanov jest przecież Ministrem Gospodarki, więc nie będę go zabierał. Ale finanse chciałbym poprowadzić sam bo mam już na nie plan.
-
ODZNACZENIA
Pomyliłem się ogólnie z tym punktem trzecim, bo w ogóle go brać nie chciałem, a pomyliło mi się bo podatki były punktem a pod finansami.