Nazywam się Ola Marcjan-Chojnacka, przybywam z Tuolelenkki (tak, wiem, wygląda jak monarchofaszyzm ale hear me out!) oraz Wandystanu.
Jestem protonką Nordaty w Świeckim Kościele Wandejskim, siedziba moja jest niby w Krasnodarsku ale zastanawiam się nad przeniesieniem jej tu. Że co? Że mi nie wolno? Towarzysz Wanda by nie powiedział, że nie wolno. Towarzysz Wanda by odblokowywał karabin!
Z kolei w Sarmacji należę do Socjalistycznej Partii Sarmacji, pod egidą której startowałam w wyborach do Sejmu, niestety monarchofaszyści mnie zawsze pokonywali.
Nie oczekujcie, Towarzysze, ode mnie aktywności, ale czasem sobie wejdę i poczytam a może i odpiszę!
Z wandasocjalistycznym pozdrowieniem, Tow. Marcjan-Chojnacka
WZD:
Witajcie, Towarzysze!
- ProtonkaNordaty
Witajcie, Towarzysze!
Ola Marcjan-Chojnacka
Protonka Nordaty, Władczyni Tuolelenkki, mam też jakieś zalety ale to za długo pisać
Protonka Nordaty, Władczyni Tuolelenkki, mam też jakieś zalety ale to za długo pisać
- Eryk Hohland • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: Witajcie, Towarzysze!
Witamy towarzyszko! Poproszę sekretarza generalnego @Jakubin Kovalinov aby nadał role gościa międzynarodowego, a jeżeli chodzi o sprawę siedziby rozmawiać z sekretarzem lub duchownym naszego państwa oraz dyrektora SZDP @Józef II.
Dziękuje bardzo za przybycie i mam nadzieje że nasza współpraca będzie owocna!!
Dziękuje bardzo za przybycie i mam nadzieje że nasza współpraca będzie owocna!!

- Jakubin Kovalinov • Stempel
-
ODZNACZENIA
Serdecznie witamy w DRLD ! Już nadaje rolę gościa zagranicznego , i liczymy na owocną współpracęProtonkaNordaty pisze: czw sie 27, 2026 8:48 pm Nazywam się Ola Marcjan-Chojnacka, przybywam z Tuolelenkki (tak, wiem, wygląda jak monarchofaszyzm ale hear me out!) oraz Wandystanu.
Jestem protonką Nordaty w Świeckim Kościele Wandejskim, siedziba moja jest niby w Krasnodarsku ale zastanawiam się nad przeniesieniem jej tu. Że co? Że mi nie wolno? Towarzysz Wanda by nie powiedział, że nie wolno. Towarzysz Wanda by odblokowywał karabin!
Z kolei w Sarmacji należę do Socjalistycznej Partii Sarmacji, pod egidą której startowałam w wyborach do Sejmu, niestety monarchofaszyści mnie zawsze pokonywali.
Nie oczekujcie, Towarzysze, ode mnie aktywności, ale czasem sobie wejdę i poczytam a może i odpiszę!
Z wandasocjalistycznym pozdrowieniem, Tow. Marcjan-Chojnacka
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
- Iwan Lisendorff • Stempel
-
ODZNACZENIA
Prze najserdeczniej witamy
aż się czuję wzruszony jak wiele osób ostatnimi dniami przybywa do Dracji, czuję się po prostu jak Lenin podczas przemówienia.
Bardzo cieszymy się z myśli Towarzyszki o przeniesieniu tu siedziby Świeckiego Kościoła Wandejskiego, myślę że nikt nie będzie miał przeciwwskazań aby ją tu ulokować, to świetna wiadomość przecież, a jak będzie miał no to Terytorium Zachodniego Ijużu akurat poszukuje śmiałków na ekspedycje w głąb Lewantii tak że tego no
Nie oczekujemy dużej aktywności, samo takie przywitanie stawia Towarzyszkę wyżej od setek ludzi, którzy tu zajrzeli i się nawet nie odezwali, zatem doceniamy naprawdę każdego posta.
Bardzo cieszymy się z myśli Towarzyszki o przeniesieniu tu siedziby Świeckiego Kościoła Wandejskiego, myślę że nikt nie będzie miał przeciwwskazań aby ją tu ulokować, to świetna wiadomość przecież, a jak będzie miał no to Terytorium Zachodniego Ijużu akurat poszukuje śmiałków na ekspedycje w głąb Lewantii tak że tego no
Nie oczekujemy dużej aktywności, samo takie przywitanie stawia Towarzyszkę wyżej od setek ludzi, którzy tu zajrzeli i się nawet nie odezwali, zatem doceniamy naprawdę każdego posta.