Podanie do DZPR

Awatar użytkownika
Włodzimierz Papajow Stempel

Podanie do DZPR

Post autor: Włodzimierz Papajow »

Szanowne Kierownictwo Drackiej Zjednoczonej Partii Robotnicznej,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie, Włodzimierza Papajowa, w szeregi Drackiej Zjednoczonej Partii Robotnicznej.

Swoją prośbę motywuję przekonaniem, że działalność społeczna, odpowiedzialność obywatelska oraz gotowość do pracy na rzecz wspólnego dobra stanowią fundament silnego i sprawnie funkcjonującego państwa. Pragnę aktywnie uczestniczyć w realizacji celów Partii, angażując się w inicjatywy, sprawy organizacyjne oraz edukacyjne, zgodnie z obowiązującym statutem i zasadami DZPR.

Deklaruję sumienne wykonywanie powierzonych mi obowiązków, przestrzeganie dyscypliny organizacyjnej oraz godne reprezentowanie Partii zarówno w życiu publicznym, jak i prywatnym. Jestem gotów nieustannie poszerzać swoją wiedzę oraz rozwijać umiejętności, które będą mogły służyć wspólnocie i przyczyniać się do dalszego rozwoju organizacji.

Wierzę, że dzięki zaangażowaniu, pracowitości oraz odpowiedzialnej postawie będę wartościowym członkiem Drackiej Zjednoczonej Partii Robotnicznej i z należytą starannością będę realizował powierzone mi zadania.

Proszę o życzliwe i pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Z wyrazami szacunku,

Włodzimierz Papajow
Awatar użytkownika
Eryk Hohland Stempel

ODZNACZENIA

Re: Podanie do DZPR

Post autor: Eryk Hohland »

Z dniem 4 września 2026 roku niniejszym oficjalnie przypisuję Towarzyszowi Włodzimierzowi Papajowi zaszczytną funkcję członka partii DZPR.

Decyzję tę podejmuje się w przekonaniu, iż Towarzysz Papaj swoją postawą, zaangażowaniem oraz gotowością do wspólnej pracy przyczyni się do dalszego umacniania naszych szeregów oraz realizacji wspólnie wyznaczonych celów.

Niech nasza współpraca rozwija się i kwitnie niczym piękny kwiat, podlewany codziennym wysiłkiem, wzajemnym zaufaniem i niezachwianą solidarnością. Niech przyjaźń i koleżeństwo łączą nas w duchu wspólnej pracy na rzecz wielkiej sprawy, jaką jest budowanie lepszego jutra opartego na ideałach socjalizmu.

Jednocześnie informuję, że stosowne dokumenty partyjne zostaną Towarzyszowi przekazane w najbliższym dogodnym terminie, zgodnie z możliwościami organizacyjnymi.

Eryk Hohland
Przewodniczący NKL
4.09.2026 r.
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Biuro Przewodniczącego NKL-u”