IV ZJAZD DZPR

Awatar użytkownika
Jakubin Kovalinov Stempel

ODZNACZENIA

Re: IV ZJAZD DZPR

Post autor: Jakubin Kovalinov »

Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku

Jak dobrze wiemy , nasz kraj jest podzielony administracyjnie na 16 województw. Z czego pięć jest pod zarządem.
Więc pozostaje nam 11 województw bez zarządu, może towarzysz @Eryk Hohland mógłby zająć się jednym? , albo każdy członek rządu wziąłby po 2 województwa? Może wy macie jakieś pomysły?
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
Awatar użytkownika
Eryk Hohland Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Eryk Hohland »

z chęcią przyjmę jedno województwo, tylko niech sekretarz nada jakieś rozsądne pod względem zapotrzebowania ludzi ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Iwan Lisendorff Stempel

ODZNACZENIA

Post autor: Iwan Lisendorff »

Ja mam taki pomysł żeby DRLD na sektory podzielić partyjne. Północny, zachodni, południowy i centralny. Każdy to by było kilka województw. Zaklepuję północny ;)
Awatar użytkownika
Iwan Lisendorff Stempel

ODZNACZENIA

Mówi po cichu do Przewodniczącego NKL żeby następna sprawa do omówienia to była kwestia granicy północnej
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

Eryk Hohland pisze: ndz wrz 06, 2026 12:38 pm z chęcią przyjmę jedno województwo, tylko niech sekretarz nada jakieś rozsądne pod względem zapotrzebowania ludzi ;)
hmm Mogę zaoferować np. pyrpeskie albo kaukaskie, ale jest dużo więc od wyboru do koloru :lol:
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

Iwan Lisendorff pisze: ndz wrz 06, 2026 12:49 pm Ja mam taki pomysł żeby DRLD na sektory podzielić partyjne. Północny, zachodni, południowy i centralny. Każdy to by było kilka województw. Zaklepuję północny ;)
hmmm. Ale że jak , że nowe granice województw? Czy poprostu strefy?
Awatar użytkownika
Eryk Hohland Stempel

ODZNACZENIA

dla mnie nie ma żadnego problemu i myślę że podział który zaproponował nasz premier będzie najbardziej sensowne. Gdy powiększy się ilość towarzyszy ministrów lub wyższych stanowisk omówimy nadchodzące zmiany najprawdopodobniej już prywatnie poza mównicą.
Obrazek
Awatar użytkownika

ODZNACZENIA

A , można i tak czyli tak 16 województw podzielić równo między naszą 5 , czy może @Iwan Lisendorff napisałby jak widzi równe podzielenie strefami?
Awatar użytkownika
Eryk Hohland Stempel

ODZNACZENIA

pokazuje z uśmiechem rękom na mównice i mówi: zapraszam tow. @Iwan Lisendorff na mównice oraz bliższe przedstawienie swojego planu wobec podziału
obija kartkami o biurko w celu poprawienia kartek oraz przewrócenia stron planu zjazdu
Obrazek
Awatar użytkownika
Iwan Lisendorff Stempel

ODZNACZENIA

Dobrze towarzysze, myślę że może to wyglądać tak (nie zwracajcie uwagi na estetykę):

Obrazek

Wyjaśnienie:

Li - Sektor Partyjny Północny (Iwana Lisendorffa) - Ja Zajmę się województwami północnymi jako że już pracuję w w. wieliczyńskim. Są to dokładnie wojwództwa Wieliczyńskie, Świtańskie, Lebulskie i Roczarskie. Stolica sektoru - Wieliczyn.

T - Sektor Partyjny Zachodni (Antona Talanova) - Towarzysz Talanov zajmie się naszymi województwami nazwanymi na potrzebę nazewnictwa zachodnimi. Będą to już prowadzone przez niego Kudowskie oraz Węglińskie, Pyrpeskie i Wschodnio-Pomorskie. Stolica sektoru - Silwergród

La - Sektor Partyjny Krymski (Felixa Laurenta) - Towarzysz Laurent, jako że informował nas już o swoim ograniczonym czasie otrzyma województwo Krymskie, czyli całą wyspę Krym na której otrzymał już nawet specjalne uprawnienia (działalność terrorystyczna klindończyków). Stolica sektoru - Srebrnogród.

K - Sektor Partyjny Centralny (Jakubina Kovalinova) - Nasz Sekretarz Generalny otrzyma obsługiwane przez niego już wojwództwa Wielgrodzkie i Mariagradzkie i do tego województwo Awangardzkie. Jest ich trochę mniej ponieważ Wielgród wymaga większej opieki skupiając w sobie tyle milionów obywateli + do tego dochodzi jeszcze Awangarda, dziś drugie najludniejsze miasto. Stolica sektoru - Wielgród.

H - Sektor Partyjny Południowy (Eryka Hohlanda) - Ten sektor obejmować będzie województwa Rzeczyńskie, Hozłowskie, Siedlańskie i Kaukaskie. Dowodzenie nad tym sektorem przejmie nasz Przewodniczący NKL Eryk Hohland, nie mający jeszcze województw na których mógłby się skupić. Stolica sektoru - Kovalinogród.
Awatar użytkownika
Iwan Lisendorff Stempel

ODZNACZENIA

Jeżeli taki układ Towarzyszom odpowiada to myślę że mógłbym przejść do wcześniej poruszonej sprawy północnej granicy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sala Obrad”