WZD:
tajemnica w centrum Wielgrodu
- Eryk Hohland • Stempel
-
ODZNACZENIA
tajemnica w centrum Wielgrodu
Do Wielgrodu dotarła dziś wielka zasłonięta czerwonym materiałem rzecz, obywatele od razu zauważyli że to najprawdopodobniej może być pomnik któregoś z przywódców państwa, lecz do póki nic nie zostało odsłonięte nikt nie ma 100% pewności czym może być tajemnicza rzecz w środku Wielgrodu. Odsłonięcie ,,tajemnicy'' partii DZPR zostało ogłoszone na koniec IV zjazdu DZPR jako symbol przyjaźni.

- Iwan Lisendorff • Stempel
-
ODZNACZENIA
Re: tajemnica w centrum Wielgrodu
Ooo, co to może być...
Ciekawe jak Ci ludzie muszą się czuć patrząc na to z okien xD, swoją drogą to chyba nie centrum, prędzej zachodnia część Wielgrodu patrząc po blokach
Ciekawe jak Ci ludzie muszą się czuć patrząc na to z okien xD, swoją drogą to chyba nie centrum, prędzej zachodnia część Wielgrodu patrząc po blokach
- Eryk Hohland • Stempel
-
ODZNACZENIA
oj to chyba źle przywieźli niespodziankę, jeżeli tak to musimy zmienić dowózkęIwan Lisendorff pisze: ndz wrz 06, 2026 2:46 pm swoją drogą to chyba nie centrum, prędzej zachodnia część Wielgrodu patrząc po blokach

- Iwan Lisendorff • Stempel
-
ODZNACZENIA
Nie no nie ma potrzeby, tylko mówię że dzielnica centrum-północ, czyli prawdziwe nowoczesne centrum stolicy wygląda bardziej tak
:

- Eryk Hohland • Stempel
-
ODZNACZENIA
ewidentnie musimy porozmawiać z dostawcami, może pomylili miasta
zapytam o dokładną lokalizacje w którą dostarczyli niespodziankę jeżeli będzie źle ktoś chyba straci robotę

- Jakubin Kovalinov • Stempel
-
ODZNACZENIA
Uhuuhu , aż sam nie mogę się doczekać co to będzie 
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
- Anton Talanov • Stempel
-
ODZNACZENIA
-
ODZNACZENIA
Sam nie wiem co to za pomnik a niedługo go odsłonią... No cóż będę równi zaskoczony jak inni mieszkańcy Wielgrodu.
- Anton Talanov • Stempel
-
ODZNACZENIA
O kurde... Jak sam towarzysz sekretarz nie wie to musi być coś fajnegoJakubin Kovalinov pisze: ndz wrz 06, 2026 9:05 pmSam nie wiem co to za pomnik a niedługo go odsłonią... No cóż będę równi zaskoczony jak inni mieszkańcy Wielgrodu.![]()
-
ODZNACZENIA
Jestem pozytywnie nastawiony.Anton Talanov pisze: ndz wrz 06, 2026 9:25 pmO kurde... Jak sam towarzysz sekretarz nie wie to musi być coś fajnegoJakubin Kovalinov pisze: ndz wrz 06, 2026 9:05 pmSam nie wiem co to za pomnik a niedługo go odsłonią... No cóż będę równi zaskoczony jak inni mieszkańcy Wielgrodu.![]()