Witam Serdecznie!!

Awatar użytkownika
Aleksiej Wierchow

Witam Serdecznie!!

Post autor: Aleksiej Wierchow »

Witam serdecznie wszystkich obywateli NRL a także DRLD, dziękujemy bardzo @Jakubin Kovalinov za udzielenie nam ziem i mam nadzieje że nasza współpraca będzie owocna, z chęciom od razu możemy stwierdzić że chcemy dołączyć się do projektu RWPG.
Zachęcamy także odwiedzić naszą stronę w której znajdziecie wszystkie informacje potrzebne o naszym państwie https://nrl.vnacja.workers.dev/

Z góry jeszcze raz dziękuje za wszystko i mam nadzieje że uda nam się osiągnąć status najlepszej przyjaźni w mikroświecie :)
Ostatnio zmieniony ndz wrz 27, 2026 9:01 pm przez Aleksiej Wierchow, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jakubin Kovalinov • Stempel

ODZNACZENIA

Re: Witam Serdecznie!!

Post autor: Jakubin Kovalinov »

Również witam serdecznie :D . Liczę na owocną współpracę między naszymi dwoma państwami!
Obrazek
Awatar użytkownika
Mroczysław Wilkowyj

Post autor: Mroczysław Wilkowyj »

Witam wszystkich Zebranych. Mam nadzieję, że nasze przyszłe współprace będą układały się w sposób pokojowy oraz pomyślny. Życzę Zabranym aby wszystkiego mieli pod dostatkiem i żyli urodziwe. Pozdrawiam Obywatele.
Awatar użytkownika
Aleksiej Wierchow

Post autor: Aleksiej Wierchow »

Mroczysław Wilkowyj pisze: ndz wrz 27, 2026 9:14 pm Witam wszystkich Zebranych. Mam nadzieję, że nasze przyszłe współprace będą układały się w sposób pokojowy oraz pomyślny. Życzę Zabranym aby wszystkiego mieli pod dostatkiem i żyli urodziwe. Pozdrawiam Obywatele.
witamy serdecznie towarzysza, mamy nadzieje że pod pańską opieką nasze wojsko się rozwinie w trymiga ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Plac Czerwony”