Budynek KW DZPR w Pyrpeci

Awatar użytkownika
Iwan Paliwow

Re: Budynek KW DZPR w Pyrpeci

Post autor: Iwan Paliwow »

Drogi Panie Premierze,
chciałbym zapytać czy są jakieś określone czasowo ramy, w których budowy miały by trwać? Nie mogę się wręcz doczekać budowy KW DZPR w województwie kudowskim. Mam nadzieję, że prace otrzymają najwyższy państwowy priorytet, w końcu to właśnie najpierw trzeba załatwić najpierw. Bez dowództwa nie powstanie nowa Dracja, zanim zaczniemy przekształcać słabo zaludnione i zalesione tereny DRLD w państwo naszych marzeń musimy to jakoś sprawnie zorganizować.

Z wyrazami Szacunku
Iwan Paliwow
Minister od Spraw Kultury i Oświecenia Społecznego
Awatar użytkownika
Jakubin Kovalinov

Post autor: Jakubin Kovalinov »

Iwan Paliwow pisze: pn cze 15, 2026 12:55 pm Drogi Panie Premierze,
chciałbym zapytać czy są jakieś określone czasowo ramy, w których budowy miały by trwać? Nie mogę się wręcz doczekać budowy KW DZPR w województwie kudowskim. Mam nadzieję, że prace otrzymają najwyższy państwowy priorytet, w końcu to właśnie najpierw trzeba załatwić najpierw. Bez dowództwa nie powstanie nowa Dracja, zanim zaczniemy przekształcać słabo zaludnione i zalesione tereny DRLD w państwo naszych marzeń musimy to jakoś sprawnie zorganizować.

Z wyrazami Szacunku
Iwan Paliwow
Minister od Spraw Kultury i Oświecenia Społecznego
Nie dawno zaczęły się budowy owego Komitetu Drackiej Zjednoczonej Partii Robotniczej w Pyrpeci. Zostało postawione już rusztowanie i podstawowa struktura budynku. beton wylany , jest to dopiero pierwszy stopień budowy . poniżej załączam zdjęcie zrobione przez mieszkańca miasta ;) @Iwan Paliwow @Edward Gierkowski

Obrazek
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
Awatar użytkownika
Jakubin Kovalinov

Post autor: Jakubin Kovalinov »

Budowa nad owym pudynkiem dobiega końca, pozostało tylko pomalować ściany i powstawiać szyby , sądzę że już za tydzień bedzię jednym z najładniejszych budynków Pyrpeci ;)
Obrazek
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
Awatar użytkownika
Iwan Paliwow

Post autor: Iwan Paliwow »

Dziękuję bardzo za odpowiedź, nie mogę się doczekać takiego budynku w województwie Kudowskim ;) Widać że praca wre!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sprawy Wewnętrzne”