Podanie do Partii DZPR ob. Eryka Hohlanda

Władza ustawodawcza
Awatar użytkownika
Eryk Hohland

Podanie do Partii DZPR ob. Eryka Hohlanda

Post autor: Eryk Hohland »

Szanowne Kierownictwo Drackiej Zjednoczonej Partii Robotnicznej,

Zwracam się z uprzejmą prośbą o przyjęcie mnie, obywatela Eryka Hohlanda, w szeregi Drackiej Zjednoczonej Partii Robotnicznej.

Swoją prośbę motywuję przekonaniem, że działalność społeczna, odpowiedzialność obywatelska oraz gotowość do pracy na rzecz wspólnego dobra stanowią fundament silnego i sprawnie funkcjonującego państwa. Pragnę aktywnie uczestniczyć w realizacji celów Partii, angażując się w inicjatywy społeczne, organizacyjne oraz edukacyjne, zgodnie z obowiązującym statutem i zasadami DZPR.

Deklaruję sumienne wykonywanie powierzonych mi obowiązków, przestrzeganie dyscypliny organizacyjnej oraz godne reprezentowanie Partii zarówno w życiu publicznym, jak i prywatnym. Jestem gotów nieustannie poszerzać swoją wiedzę oraz rozwijać umiejętności, które będą mogły służyć wspólnocie i przyczyniać się do dalszego rozwoju organizacji.

Wierzę, że dzięki zaangażowaniu, pracowitości oraz odpowiedzialnej postawie będę wartościowym członkiem Drackiej Zjednoczonej Partii Robotnicznej i z należytą starannością będę realizował powierzone mi zadania.

Proszę o życzliwe i pozytywne rozpatrzenie mojego podania.

Z wyrazami szacunku,

ob. Eryk Hohland
Obrazek
Awatar użytkownika
Jakubin Kovalinov

Re: Podanie do Partii DZPR ob. Eryka Hohlanda

Post autor: Jakubin Kovalinov »

Decyzja o przyjęciu do Drackiej Zjednoczonej Partii Robotniczej

Na mocy decyzji Kierownictwa Drackiej Zjednoczonej Partii Robotniczej z dniem 25 lipca postanawia się przyjąć:

Eryka Hohlanda

w poczet członków Drackiej Zjednoczonej Partii Robotniczej.

Uznaje się, że kandydat spełnił wymagania członkowskie oraz zobowiązał się do przestrzegania statutu Partii i wykonywania powierzonych obowiązków.

Życzymy owocnej działalności i zaangażowania na rzecz organizacji.
I Sekretarz DZPR - Jakubin Kovalinov
Data: 25.07.2026r.
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
ODPOWIEDZ

Wróć do „Najwyższy Kongres Ludowy”