Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
II Zjazd Rady Lewantii
- Ludwik Dalkowski
Re: II Zjazd Rady Lewantii
Ja również nie jestem przekonany do tego pomysłu. Postawił bym na jeden, dwa kolory. Może jakiś element odwołujący się do kontynentu. Tylko nie gwiazdki odpowiadające ilości państw.
- Iwan Paliwow
Lewantia jest chyba dość zróżnicowana klimatycznie. W naszej kolonii tropiki mieszają się z klimatem umiarkowanym morskim (jak w Brazylii i na Nowej Zelandii łącznie), Radioactive Smile to radioaktywne pustkowie, Królestwo Turedenu mi osobiście po zdjęciach przypomina zachodnie Stany Zjednoczone, a Sułtanat prawdopodobnie nawiązując do klimatów Arabskich będzie miał klimat zwrotnikowy. Jak by można było połączyć to w jedną flagę?
- Jakubin Kovalinov
Ja na przykład proponuje taką flagę, to tylko prototyp więc grafika jest słaba.

Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
- Anton Talanov
Witam, osobiście bardzo podoba mi się ta flaga, choć dodałbym więcej bialego w stronę górną i lekko słabo że na dole niebieski, żółty i biały mają inny rozmiar, zachęciłbym do zrównania ich rozmiarowo 
Możliwe że to może być tylko mój typ wyglądu, więc nie oczekuje że taka flaga może się pojawic
Możliwe że to może być tylko mój typ wyglądu, więc nie oczekuje że taka flaga może się pojawic
Moja propozycja flagi:

- Ludwik Dalkowski
Projekt Pana Paliwowa kojarzy mi się z afryką albo z oceanią. Pani Yasminy projekt trochę za mocno inspirowany NATO. Może gdyby zostawić fale ale tą gwiazdę przerobić jakoś?
- Iwan Paliwow
Tamta pierwsza flaga to był projekt Sekretarza, nie mój. Według mnie flaga Pani Yasminy idzie w dobrym kierunku, ale pasy są trochę nierówne i słusznie Pan Dalkowski powiedział że przypomina trochę ta gwiazda tą z NATO. Myślę że Pan Sekretarz może jeszcze przygotuje coś nowego na podstawie tych wcześniejszych, jako że ma swój program do robienia flag.
- Anton Talanov
Może jakieś gałązki dodać? Co sądzicie o takiej?

- Ludwik Dalkowski
Może zaczniemy od określenia kolorów jakie powinny się tam znaleźć.
Czy Pani Yasmina mogła by przygotować flagę z poprawkami takimi jak wyrównanie pasów i przerobienie gwiazdy. Panie Antonie, mógłby Pan przygotować też w innych kolorach?
Czy Pani Yasmina mogła by przygotować flagę z poprawkami takimi jak wyrównanie pasów i przerobienie gwiazdy. Panie Antonie, mógłby Pan przygotować też w innych kolorach?
- Jakubin Kovalinov
ja bym dał niebieski symbolizujący morza i ocean gdyż jesteśmy dość podzielonym kontynentem i mamy dużo wysp.
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
- Ludwik Dalkowski
Niebieski od morza, żółty od piasków (choćby na licznych plażach) - można w tych kolorach próbować.