Ostatnia wiadomość z poprzedniej strony wątku
WZD:
II Zjazd Rady Lewantii
- Iwan Lisendorff • Stempel
-
ODZNACZENIA
- Ludwik Dalkowski
Re: II Zjazd Rady Lewantii
W Turedenie rozwinęła się dyskusja w temacie Morza Edeńskiego. Część mieszkańców zarzuciła mi, że oznaczony teren nie powinien mieć statusu morza tylko być częścią oceanu.
http://tureden.cba.pl/index.php?topic=84.0 Tutaj można przeczytać moją opinię oraz zdanie innych.
Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie przedstawicieli państw rady.
http://tureden.cba.pl/index.php?topic=84.0 Tutaj można przeczytać moją opinię oraz zdanie innych.
Proszę o wypowiedzenie się w tej sprawie przedstawicieli państw rady.
-
ODZNACZENIA
Dziękuję za poinformowanie, już się wypowiedziałem. W takim razie poczekam na wspólną decyzję Królestwa.
Myślę że morze które zaznaczyłem na mapie cyfrą 2 może się nazywać Morzem Północnym (z oczywistych powodów), a reszta na razie pozostanie bez nazwy.
Myślę że morze które zaznaczyłem na mapie cyfrą 2 może się nazywać Morzem Północnym (z oczywistych powodów), a reszta na razie pozostanie bez nazwy.
- Ludwik Dalkowski
Dziękuję za pomoc i przedstawienie argumentów. Myślę, że można umieścić nazwę „Morze Edeńskie" na mapie.
-
ODZNACZENIA

Wydaję mi się, że wszystko naniosłem, czy ktoś ma jakieś zastrzeżenie? Mapę można oczywiście edytować i z czasem jeśli na Lewantii zagoszczą nowe nacje to również je umieszczę.
- Ludwik Dalkowski
Dziękujemy za przygotowanie mapy. Nie mam żadnych zastrzeżeń i na ten moment nie zgłaszam żadnych propozycji zmian. W przyszłości, jeśli będzie miał Pan czas, warto pomyśleć nad mapą geograficzną kontynentu.
-
ODZNACZENIA
Jeśli Jej Królewska Mość nie wnosi sprzeciwu i przywódca administracyjny Radioactive Smile/Crazy Universe Micronation również, to tak, to będzie już koniec.
- Leszek I Neron
również nie widzę więcej zastrzeżeń. Akceptuję i na moje jak nie ma więcej tematów, to możemy zamknąć drugi zjazd, ale to już @Iwan Paliwow zdecyduje ostatecznie.
-
ODZNACZENIA
Jeśli chodzi o mapę fizyczną to może kiedyś, ale sądzę że nie warto ustalać wysokości gór na OBPP bo jeśli ktoś będzie chciał tam kiedyś zamieszkać jeszcze to może mu nie odpowiadać. Chyba że chodzi np. o mapę stref klimatycznych to jak najbardziej w przyszłości.Ludwik Dalkowski pisze: wt sie 11, 2026 8:09 pmW przyszłości, jeśli będzie miał Pan czas, warto pomyśleć nad mapą geograficzną kontynentu.
Jeśli to wszystko to oficjalnie zakańczam drugi zjazd Rady Lewantii. Życzę wszystkim pomyślności w Waszych nacjach, sukcesów w tworzeniu narracji i zdrowia w realu
-
ODZNACZENIA