Wniosek o obywatelstwo dla Michaiła Serebriakov

Tu złożysz wniosek o obywatelstwo Drackiej Republiki Ludowo - Demokratycznej
Awatar użytkownika
Michaił Serebriakov

Wniosek o obywatelstwo dla Michaiła Serebriakov

Post autor: Michaił Serebriakov »

Ja, niżej podpisany/a Michaił Serebriakov
zwracam się z uprzejmą prośbą o nadanie mi obywatelstwa Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej.

Oświadczam, że w pełni uznaję ustrój państwa, jego prawa oraz zasady funkcjonowania społeczeństwa. Deklaruję gotowość do aktywnego udziału w budowie i umacnianiu państwa, pracy na rzecz wspólnego dobra oraz przestrzegania obowiązujących przepisów.

Zobowiązuję się do lojalności wobec Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej, wierności jej władzom oraz obrony jej interesów zarówno w kraju, jak i poza jego granicami. Będę godnie reprezentować państwo oraz działać na rzecz jego rozwoju, jedności i bezpieczeństwa.

Jednocześnie oświadczam, że nie działam przeciwko interesom państwa oraz nie należę do organizacji sprzecznych z jego ideologią i porządkiem prawnym.

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.
data 04.05.2026
Awatar użytkownika
Jakubin Kovalinov

Re: Wniosek o obywatelstwo dla Michaiła Serebriakov

Post autor: Jakubin Kovalinov »

Decyzja w sprawie nadania obywatelstwa Michaiłowi Serebriakov
Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej

Na podstawie rozpatrzenia złożonego wniosku oraz po zapoznaniu się z przedstawionymi informacjami, właściwe organy Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej postanawiają:

przyznać obywatelstwo Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej
Panu Michaiłowi Serebriakov

Uznając deklarowaną lojalność, gotowość do działania na rzecz wspólnego dobra oraz poszanowanie zasad ustroju państwa, władze Republiki wyrażają przekonanie, iż nowy obywatel będzie godnie reprezentować interesy państwa oraz aktywnie uczestniczyć w jego dalszym rozwoju.

Z chwilą nadania obywatelstwa przysługują Panu wszelkie prawa obywatelskie, a także spoczywają obowiązki wynikające z przynależności do wspólnoty Drackiej Republiki Ludowo-Demokratycznej, w szczególności obowiązek przestrzegania prawa, lojalności wobec państwa oraz działania na rzecz jego bezpieczeństwa i pomyślności.

Niech niniejsza decyzja stanowi początek odpowiedzialnej i owocnej służby dla dobra wspólnego.

Dracja , Wielgród 04.05.2026 r.
Sekretarz Generalny: Jakubin Kovalinov
ODPOWIEDZ